Tel. 973 15 60 13 | Oli d'oliva Verge Extra L'Espluga Calba
oli spelunca premium

Autenticitat i sabor de l’oli d’oliva verge extra Spelunca Premium

L’Espluga Calba és un municipi de les Garrigues, al sector elevat de la comarca, a una alçada de 434 metres, al vessant occidental de la serra del Tallat.

L’orografia del terreny és molt variada, des d’elevacions de terra pedregosa fins valls on es conreen oliveres -alguns centenarios-, ametllers, cereals i vinyes. Aquí, a les fondalades poc fredes i els assolellats bancals de pedra seca, les oliveres creixen majestuosos i envoltats de plantes aromàtiques com el romaní, l’espígol, la farigola i una increïble varietat de flora autòctona característica de l’encreuament del clima mediterrani amb el continental. El sòl posseeix un alt contingut mineral que nodreix els arbres i dóna cos als fruits.

Spelunca Premium, elaborat de forma tradicional i en sistema de producció integrada per Agrària Espluguense, S.C.C.L., és una edició limitada -i numerada- de només 2.000 ampolles que s’obté a partir d’una selecció de les millors olives arbequines recollides a mà en el seu moment òptim de maduració i molturades amb la màxima cura.

Amb el segell de la DOP Les Garrigues, que garanteix i certifica que el producte ha superat tots els controls de qualitat, aquest AOVE d’hora d’intens afruitat, tonalitat verdosa i poderoses connotacions a herba acabada de tallar i ametlla verda -i un toc salvatge a bosc mediterrani- es presenta en vidre fosc de 500 ml. per preservar les seves propietats.

De la creació de la marca, la identitat corporativa i el packaging es va encarregar l’estudi Latipo, que va optar per un disseny sobri i auster, inspirat en el treball de les persones que integren la cooperativa. En el cas de Spelunca Premium, l’autèntica joia de la corona, es va desenvolupar una serigrafia daurada sobre el mateix envàs i a la part del darrere cada unitat és numerada a mà, a el temps que un esvelt estoig que s’assembla una barra d’or protegeix el seu preciós contingut.

Més informació: https://olisdesplugacalba.com/