Tel. 973 15 60 13 | Oli d'oliva Verge Extra L'Espluga Calba
oli d'oliva virgen extra de la Cooperativa de l?Espluga Calba

La nova collita d’oli d’oliva virgen extra

Comença l’època de la recol·lecció i aquesta temporada a causa del clima extremadament càlid i sec les oliveres han baixat la seva producció a la meitat, encara que els nostres agricultors s’han esforçat a donar als arbres regs de suport i feines als camps per obtenir unes bones olives riques en antioxidants que ens donaran un oli d’oliva virgen extra amb potents aromes i excel·lent qualitat.

El primer oli que elaborem, de color verd ja està disponible, l’oli verd és ideal per amanir unes torrades amb el seu potent sabor.

Ho collim a primera hora al matí i al final de la tarda per evitar la calor i que no perdi matisos, respectant el ritme de maduració de l’oliva arbequina.

En aquests temps complicats hem de col·laborar protegint la natura davant del canvi climàtic i els problemes de l’abandonament del medi rural. Un bon recurs és comercialitzar el nostre immillorable oli d’olives arbequines a zones de proximitat, volem que els nostres clients ens visitin i vegin l’elaboració des de les olives fins a l’oli. També volem ser solidaris en aquests temps difícils moderant els nostres preus perquè no sigui un esforç per a ningú gaudir del nostre oli d’oliva verge extra, de tan bons efectes sobre la salut.