Tel. 973 15 60 13 | Oli d'oliva Verge Extra L'Espluga Calba
CUPCAKES DE NADAL

CUPCAKES DE NADAL

Ingredients per a 4-6 persones: 2 terrines de formatge blanc cremós, 250g de farina de blat, 150g de sucre, 3 ous, 60cc d’oli d’oliva verge extra Spelunca, 1 sobre de llevat, 30g de sucre llustre, vainilla, colorants i adorns de rebosteria.

Poseu en un recipient la farina amb el sucre, l’oli d’oliva verge extra Spelunca, el llevat, una mica d’extracte de vainilla i els rovells dels ous. Bat les clares en un altre recipient al punt de neu i afegeix a la massa barrejant amb suavitat.

Omple els motlles per a cupcakes amb la massa, deixant un espai perquè en enfornar pugen. Forneja a 180 º uns 20 minuts, comprovant amb un escuradents la cocció, deixa refredar i treu dels motlles.

Afegeix el sucre llustre al formatge cremós i reparteix en diverses racions. Posa diferents colorants, barreja i omple la màniga pastissera successivament amb cada color.

Cobreix les cupcakes amb les diferents cremes de formatge i afegeix per sobre els adorns de rebosteria al teu gust. Guarda a la nevera fins al moment de servir.

Sabies que?

Els primers cupcakes van començar a elaborar-se en tasses de fang individuals i amb el pas del temps es van tornar un món de fantasia amb tot tipus d’ingredients i adorns, als Estats Units hi ha pastisseries on només preparen cupcakes de tot tipus de sabors i colors.