Tel. 973 15 60 13 | Oli d'oliva Verge Extra L'Espluga Calba
COQUES D'OLI SEVILLANES

COQUES D’OLI SEVILLANES

Ingredients per a unes 12 coques:
125g de farina comú, 125g de farina de força, 70g de sucre, ½ sobre de llevat, 75cc d’oli d’oliva verge extra Spelunca,1 taronja, 75cc de llet, 1 culleradeta de llavors de coriandre, 1 culleradeta d’anís, de sèsam, ½ culleradeta de canyella.

1. En una paella posa a escalfar l’oli verge extra Spelunca i tira la meitat de les llavors de coriandre i el sèsam, remou, aparta del foc de seguida i deixa refredar.
2. Esprem la taronja, reserva el suc i ratlla la pell. Fes una massa amb la farina, el llevat, la meitat del sucre, la canyella, la pell i el suc de la taronja. Afegeix a la massa l’oli colat de la paella un cop estigui fred, la llet i l’anís.
3. Amassa perquè quedi una barreja homogènia i deixa reposar una hora.
4. Separa la massa a trossos de la mida d’una nou i aplana-la amb el corró. Escampa per sobre una mica del sucre restant i enforna a 200 º fins que estiguin daurades.

SABIES QUE?

Les petites llavors de sèsam tenen multitud de propietats saludables, ajuden a regular el colesterol, afavoreixen la salut mental i òssia, riques en minerals i són una bona ajuda per regular el trànsit intestinal.